WordPress webdesign

Een wordpress website

Internet staat vol met wordpress websites, maar welke is nu van deze tijd en daarnaast gebouwd om een langere tijd mee te kunnen gaan? Hoe lang een website mee kan gaan is uiteraard deels aan smaak te wijten. De WordPress websites die opgeleverd worden door DynamicStyle, zijn ten alle tijde volledig responsive, geschikt voor elke mobile device en voldoen aan de hedendaagse Front/ Back-end standaard. Daarnaast zijn de WordPress websites van DynamicStyle aan te passen aan het klikgedrag van jouw bezoekers. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat cornerstone pagina’s beter scoren binnen de zoekmachines. Wil je graag zelf de inhoud van jouw website gaan bijhouden, dan zorgen wij ervoor dat de achterkant van jouw website voorzien is van een Nederlands beheersysteem, waarmee het wijzigen van content ook voor jou op een makkelijke manier te begrijpen is.

Mijn hosting biedt een websitemaker

Sommige hostingproviders bieden tegenwoordig binnen hun pakket een websitemaker aan. Zodra jij de hosting bij hen afsluit kun je gebruik maken van het software pakket waarmee jij je eigen website of webshop kunt bouwen. Super makkelijk, uitermate handig in gebruik en zeer toegankelijk voor de gebruiker, jij dus. Het lijkt een prima deal, tot het moment dat jij (al dan niet gedwongen) van hosting gaat wisselen, dan kun je met die website niets meer. Een andere hostingprovider biedt mogelijk deze service niet en als ze dit al doen, wijkt het af van de vorige en is herbouwen de enige optie. Hierdoor gaat jouw geïnvesteerde tijd verloren en kun je weer overnieuw beginnen. Daarnaast zal je website ook weer een compleet ander identiteit krijgen en zijn authentieke uitstraling verliezen. Dit kun je voorkomen door een WordPress website te laten bouwen. Een WordPress website kun je verhuizen naar elke hosting provider en voorkomt verlies van alle uren die jij hebt gestoken in het realiseren van je website. Als jij een webshop hebt gebouwd in een websitemaker ben je al snel een goede 40 á 50 uur verder, die wil je toch niet verliezen.

Hosting

Als je eenmaal gekozen hebt voor een WordPress website is het zaak een goede hosting te vinden. Hosting is in veel soorten en maten te verkrijgen. Veel hosting bedrijven schermen met lage prijzen en een hoge snelheid. Maar welk bedrijf is geschikt?
Er zijn veel meer factoren belangrijk dan alleen de prijs. Je wilt immers ook stabiliteit en een hosting met de minste downtime. Als wij jouw wordpress website gaan realiseren of verhuizen hoef je daar geen zoektocht naar te doen. Wij zorgen voor de meest betrouwbare hosting die geschikt is voor de website die jij wilt hebben. Daarnaast zorgen wij ook voor het juiste pakket wat bij jouw website aansluit, heb je een grote webshop dan heb je uiteraard een ander hostingpakket nodig dan een kleine blog of ondernemening.

Verhuizen

Het kan zijn dat je op dit moment niet tevreden bent met je huidige hosting, misschien omdat je website traag inlaadt, wat zorgt voor bezoekers die direct weer afhaken, maar behalve snelheid ben je misschien niet tevreden omdat jouw website vaak off-line is. Krijg je deze signalen vanuit jouw bezoekers of klanten, dan is het tijd daar iets mee te gaan doen. Verhuizen naar een andere hostingprovider! Maar dan…..  hoe verhuis je jouw huidige wordpress website naar een andere hosting?
Verhuizen is een behoorlijk intensieve klus waarbij wel meer dan enige kennis verreist is. Herken jij je in wat hierboven staat, heb jij die signalen ontvangen, laat je niet langer aan het lijntje houden, neem contact met ons op en laat je website of webshop direct verhuizen. Uiteraard verhuizen wij alles voor je mee, je website werkt en ziet er weer net zo uit als voor de “verhuizing”.

DynamicStyle voor 100% tevredenheid

%

is tevreden

%

kiest voor een onderhoudspakket

%

inspraak in jouw website

%

is door ons verhuisd naar een betere hosting

100% Tevredenheid

Mobiel geschikt

Onze websites zijn geschikt voor mobile devices.
Altijd bereikbaar voor jouw bezoekers.

Zoekmachine optimalisatie

Jouw WordPress website op het internet zichtbaar maken. Samen zorgen we voor het optimale resultaat. Gevonden worden maakt het verschil.

Snelheid, zeker doet dat er toe

De uiterste snelheid halen uit jouw hosting en website. Wij zorgen voor de optimale snelheid, zodat bezoekers en potentiele klanten niet afhaken.

Wil jij ook een hedendaagse uitstraling op jouw website

Zullen wij samen gaan sparren over de wensen en ideeën die jij voor jouw WordPress website in gedachten hebt?
Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en stoppen pas als jij tevreden bent.