Website-onderhoud


Heb jij
tijd over voor ander zaken

Altijd up tot date

De maximale snelheid uit jouw website

Hackers geen kans

Spam is verledentijd

Back-up altijd voor handen

Update's thema & plug-ins

Geen WordPress website draait zonder een thema en plug-ins. Met grote regelmaat verschijnen hiervoor update’s. Zo blijven deze op de juiste manier communiceren met WordPress en blijft veiligheid gewaarborgd.
~

Veiligheid

Veel of weinig bezoekers? Voor spam en hackers maakt dat niets uit. Sta je met pagina’s hoog gerankt binnen de zoekmachines dan krijg je hier zeker last van. Wij houden jouw website veilig en mailbox vrij van spam.

Back-up

Gaat er wel een keer iets mis?
Dan zorgen wij dat jouw WordPress website razend snel en volledig functionerend terug online is. Wij verzorgen de back-ups en zodoende blijf je altijd online, wat er ook gebeurd.

Website onderhoud

Je website op een goede manier onderhouden kost nu eenmaal veel tijd. Sluit je bij ons een onderhoudspakket af, dan nemen wij het onderhoud van je over. Wij dragen ten alle tijde zorg voor een up-to-date CMS-systeem, de laatste updates van thema & plug-ins, halen we de maximale snelheid uit jouw website, zorgen we dat hackers geen kans krijgen en mocht er onverwacht “iets” mis zijn gegaan, dan zorgen wij voor het razendsnel terugplaatsen van een recente back-up.
Een onderhoudspakket geeft jou dus veel vrije tijd terug.

Betaalbaar WordPress website onderhoud

Back-up

Een recent geslaagde back-up achter de hand hebben geeft rust. Dat dit verstandig is lijkt geen uitleg nodig te hebben, maar toch komt helaas vaak voor dat een recente back-up niet voor handen is. Wij zorgen altijd voor een recente back-up. Mocht onverhoopt “iets” voordoen waardoor jou website problemen geeft, zorgen wij
er in No -time voor dat dit wordt hersteld door de recente back-up terug te plaatsen.

Update van plug-ins

Naast WordPress horen ook je plug-ins ten alle tijden up-to-date te zijn. De reden waarom is eigenlijk dezelfde als die voor WordPress, veiligheid en stabiliteit. Veel plug-ins zijn gratis te verkrijgen en een verouderde plug-in geeft een veiligheidsrisico voor jouw website. Daarnaast zullen oude plug-ins slecht communiceren met de nieuwere versies van WordPress, iets wat wij voor jou testen bij de update.

WordPress Update’s

WordPress brengt regelmatig nieuwe versies uit. Deze versies zijn altijd een verbetering ten opzichte van de vorige versie en dienen zo snel mogelijk geïnstalleerd te worden. Waarom? De nieuwe versie dicht altijd de meest kwetsbare kanten van jouw website, dus verklein je hiermee de kans op een virus of hack. Als wij een update van WordPress hebben uitgevoerd, testen wij dat de plug-ins op jouw website blijven functioneren.

Beveiliging wordpress website

Beveiliging van je WordPress website

Helaas komt het geregeld voor dat website’s worden gehackt, het goed beveiligen van je website raden wij jou ook zeer aan. Het installeren van gratis onderdelen aan jouw WordPress website, draagt bij aan een kwetsbaarder systeem en zo loop je de kans om gehackt te worden. Stijgt jouw website in de zoekmachines, dan krijg je hiermee vroeg of laat zeker mee te maken.
Database optimalisatie in wordpress

Database optimalisatie

De database opschonen is geen klus voor de ondernemer die weinig kennis heeft van WordPress. Als je bij het opschonen van je database een fout(je) maakt zal je website of bepaalde onderdelen ervan Off-line gaan. Het opschonen van je database genereerd wel weer meer snelheid, wat ten goede komt aan jouw website en de ranking binnen de zoekmachines.

SEO laat het niet zakken

Als je SEO goed hebt ingesteld en de posities zijn na enige tijd continue is het wel zaak deze te blijven monitoren. Met ons onderhoudspakket nemen wij dit van jouw over. Wij houden de SEO van jouw website in de gaten en indien nodig gaan we bijsturen. Mocht bijsturen van onze kant niet het gewenste resultaat behalen gaan wij met jou in overleg hoe we bepaalde onderdelen van de website beter kunnen laten uitkomen in de zoekmachines. Hou je de SEO niet in de gaten, dan is de investering vooraf zonde geweest, doel is immers gevonden worden met hierbij een hoge ranking.

Wordpress pagina snelheid verhogen

Snelheid

Een website die een trage inlaadsnelheid heeft zal minder bezoekers krijgen. We zijn nu eenmaal gewend aan snelheid. Die snelheid verzorgen wij voor jou. Wij zorgen ervoor dat jouw website voldoet aan de huidige snelheidseisen en blijven dit monitoren. Problemen die de snelheid naar beneden halen stellen wij bij, hierdoor heb jij geen zorgen over het verliezen van bezoekers of klanten omdat je website traag werkt. O, ja de snelheid optimaliseren wij uiteraard voor desktop en mobile devices.

Ben je nog bereikbaar

Diverse redenen zijn er te bedenken waarom een website niet meer te benaderen is of zelfs helemaal offline gaat. Je bent vast op een andere website al een “404 – Deze pagina kan niet worden gevonden” tegengekomen. Een “404” is de nummer 1 reden waarom bezoekers direct weer bij jou weggaan, een gemiste kans dus. Wij monitoren continu of jouw website nog online is, geen “404”  geeft en als er zich toch een probleem voordoet, ondernemen wij direct actie om dit te corrigeren.

Page 404 error website oplossen

Onderhoudspakketten en prijzen

Voor iedereen met een website hebben wij een passende oplossing.
Kijk wat bij jou past en wil je advies dan kan dat uiteraard altijd.

Wat onze klanten zeggen

Feedback stellen wij erg op prijs, 100% tevredenheid daar gaan wij voor.

“Verkeersrecht is dagelijks actueel, om de website en mijn sociale media net zo actueel te houden heb ik gekozen voor onderhoud via DynamicStyle. Als verkeersrecht advocaat treed ik regelmatig op in de media. De behandelde onderwerpen wil ik vlot kunnen delen met volgers en bezoekers. Met DynamicStyle is dit gelukkig zorgeloos geregeld, ik heb zelf geen omkijken naar mijn website. Het onderhoud, de artikelen alles wordt netjes verwerkt. Ik kan DynamicStyle van harte aanbevelen.” MR. B. Kabel

Advocaatverkeersrecht.nl

“DynamicStyle heeft na de bouw van onze website ook het onderhoud voor hun rekening genomen. Hierdoor hebben wij geen zorgen over het functioneren hiervan. Wij zijn erg te spreken over DynamicStyle, een heldere communicatie, oprechte belangstelling en altijd bereikbaar voor onze vragen. Ook op  sociale media houdt DynamicStyle ons actueel. Iets wat ons echt te veel tijd zou kosten. Het uitbesteden van het onderhoud geeft ons de gelegenheid om ons te richten op waar wij goed zijn.” J. Grijpink

Garagegrijpink.nl

“DynamicStyle heeft onze website compleet nieuw gebouwd en kwam hierbij met frisse ideeën. Voor ons het juiste bedrijf om een duidelijke website te laten bouwen met veel input en openstaand voor de smaak/ wensen van de opdrachtgever. Wij monteren met zeer grote regelmaat hoogsegment keukens. Veel van deze projecten willen wij graag terug zien in de portfolio van onze website. Wij leveren de tekst en foto’s digitaal aan en DynamicStyle weet deze prima om te zetten op onze website en sociale media.” E. Ronner

Ronnerkeukenservice.nl

Veel gestelde vragen

Wat moet ik zelf doen bij een onderhoudspakket?
Niets, althans met betrekking tot het onderhoud.
Voor het wijzigen van content hebben wij uiteraard jou ideeën, foto, tekst o.i.d. nodig om te kunnen verwerken.
Wat valt er onder support?
Onder support verstaan wij veranderen of aanvullen van content op jouw website.
Neemt het opmaken van de content meer tijd dan dat jij in je onderhoudspakket hebt dan laten we dat uiteraard vooraf weten.
Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.
Hoeveel support heb ik precies?

Support is tijd die bij jou gekozen pakket is ingekocht, in bijvoorbeeld het medium pakket is dit 1 uur.
Dit is dus extra tijd op het genoemde aantal back-ups en update’s.

Wanneer is verandering van mijn content zichtbaar?

Als wij al het benodigde materiaal digitaal hebben ontvangen, is dit binnen 5 dagen gerealiseerd op jouw website.

Hoeveel tijd aan support heb ik over?
Na onderhoud of het verlenen van support ontvang je altijd een email met gedane werkzaamheden en overgebleven tijd voor support.
Ik wil per jaar betalen kan dat?
Ja zeker, wij factureren het onderhoudspakket per jaar.
Maar begrijpen dat er situaties zijn waardoor je dit liever per maand of kwartaal wilt doen. Ook dat is bespreekbaar.
Een upgrade op mijn onderhoudspakket, is dat mogelijk?
Ja, geen probleem. Wij verrekenen het verschil en je ontvangt een aanvullende factuur.
Ik maak gebruik van website lease maar wil hiermee stoppen?
Geen probleem, je kunt een maand van te voren aangeven dat je wilt stoppen met leasen.
We sturen je een factuur met de nog openstaande termijnen en verrekenen deze met je. Wij hanteren hiervoor GEEN boete.
Kan ik zelf content wijzigen als ik een website lease?
Ja hoor, je kunt zelf content wijzigen en toevoegen.
Als je website is opgeleverd kun je vragen om je inloggegevens.
Wat kost een website?
Vooraf – zonder indruk van jouw wensen – is het lastig aan te geven wat jouw WordPress website gaat kosten.
Deel jouw ideeën met ons en wij bieden binnen no time een passende offerte.
Wat kost een webshop?
Een webshop is afhankelijk van de grote van de winkel, dus het aantal artikelen.
Zonder deze informatie kunnen wij vooraf geen prijs geven.
SEO op mijn bestaande website, kan dat?
Dat is geen enkel probleem, mits je huidige website is gebouwd binnen WordPress.
Ik wil SEO op mijn website, wat zijn de kosten hiervoor?
Wij rekenen €250,- als basisprijs voor het toevoegen van SEO op je bestaande of nieuw te bouwen website.
Het exacte bedrag kunnen wij pas geven als de grote van jouw website bij ons bekend is.
Welke hosting gebruiken jullie?
Wij zorgen altijd dat jouw WordPress website op de snelste en meest betrouwbare hosting draait.
Standaard verzorgen wij hosting met een https domein, waardoor ook jij gebruik maakt van het bekende slotje.
Verhuizen jullie websites naar een andere hosting?
Wij verhuizen met grote regelmaat WordPress website’s naar een betere hosting, dus ook jouw website kunnen wij verhuizen.
Voor een verhuizing zijn de kosten €150,- excl. de kosten van de nieuwe hosting. Na de verhuizing, testen wij de website uitgebreid
om (eventuele) fouten te kunnen oplossen.
*Alle genoemde bedragen ex. BTW

Neem vrijblijvend contact op

Misschien heb jij een vraag die niet is beantwoord, neem contact met ons op, wanneer het jou uitkomt.